Transports Publics 2018, de Europese mobiliteitsbeurs met een groene motor

Van dinsdag 12 t/m donderdag 14 juni 2018 vindt de Transports Publics, de Europese mobiliteitsbeurs, weer plaats in het beurscomplex van Paris Porte de Versailles in Parijs. Dit jaar staat de beurs in het teken van ecologische transitie met het thema Move Green.

Gedurende drie dagen vormt Parijs de Europese hoofdstad voor duurzaam transport. Alle professionals werkzaam in de duurzame mobiliteitsbranche komen er bijeen om hun ecologische of technologische prestaties uiteen te zetten. De laatste innovaties van 250 exposanten worden voor het eerst gepresenteerd: voertuigen met schone brandstof – elektriciteit, biomethaan,… – maar ook slimme accu’s, energierecuperatie, fotovoltaïsche terminals, stroomsensoren, oplossingen voor wagenparkbeheer,… Een speciale Move Green bezoekroute wordt georganiseerd voor het belichten van verschillende innovaties in dit kader.

”Het is mijn streven om alle spelers van de sector duurzame mobiliteit, van grote groep tot start-up, in staat te stellen om noviteiten te ontwikkelen en creativiteit te tonen”,

Frédéric Baverez, voorzitter GIE Objectif transport public

Tijdens de Europese mobiliteitsbeurs Transports Publics kunnen alle professionals industriële en technische ontwikkelingen ontdekken, die verband houden met institutionele verplichtingen in Frankrijk en wereldwijd, op het gebied van ecologische transitie en in overeenstemming met de COP21, de COP23 en de One Planet Summit. Evenals afgevaardigden en bedrijven die zich inzetten voor duurzame en innovatieve mobiliteit, legt de vakbeurs zich tijdens de aankomende beurseditie toe op groene intelligentie.

 

OVERZICHT

Van dinsdag 12 t/m donderdag 14 juni 2018

Paris Expo, Porte de Versailles, hal 1

Ruim 250 exposanten en 11.000 vakbezoekers

66 vertegenwoordigde landen in 2016

GIE Objectif Transport Public, de organisator van dit evenement, is gevormd door de GART (Groupement des Autorités Responsables de Transport) en de UTP (Union des Transports Publics et ferroviaires).

 

Voor meer beursinformatie: www.transportspublics-expo.com