Taxi Expo 2022 – de vakbeurs voor taxiondernemers

Op 6 oktober is het zover. Dan verzamelt de Nederlandse taxibranche zich op de Taxi Expo ’22. Taxi Expo is dé ontmoetingsplek voor de taxiwereld – van opdrachtgever tot vervoerder tot voertuigproducent.
De branche gaat er met elkaar in gesprek over de toekomst, waarbij de laatste inzichten met elkaar worden gedeeld. Maar het is ook een dag van ontspanning en gezelligheid.

Ga in gesprek met leveranciers en dienstverleners over innovaties en ontwikkelingen, of gewoon om met elkaar een goeie kop koffie te drinken.

Nationaal Congres Contractvervoer: Het congres over doelgroepenvervoer gaat dit jaar over het optimaliseren van budgetten, vrijwillige vervoersinitiatieven en de integratie met het OV.

Op de beursvloer: Neem deel aan workshops over zaken die de sector bezighouden – zoals de laatste stand van zaken rond arbeidsrecht en het bevorderen van de inzetbaarheid van personeel. Sluit aan bij een rondleiding over de beursvloer of ga speeddaten op het netwerkplein.

Bijpraten met vakgenoten: Taxi Expo is ieder jaar dé ontmoetingsplek voor taxiondernemers met en zonder personeel, opdrachtgevers, toeleveranciers en andere betrokkenen bij de taxiwereld. Maak een-op-een afspraken via de netwerktool.

De Taxi Innovatie Prijs: Blijven innoveren is belangrijk. Daarom wordt tijdens de Taxi Expo ieder jaar de Taxi Innovatie Prijs uitgereikt.

KNV is partner van de Taxi Expo. Taxi Expo wordt georganiseerd door ProMedia.