Congres samen op weg naar Duurzaam Doelgroepenvervoer

Op woensdag 27 september is het eerste gezamenlijke congres voor opdrachtgevers en vervoerders in het doelgroepenvervoer. Een middag vol inspiratie, laatste ontwikkelingen en het ontmoeten van interessante connecties in het doelgroepenvervoer.

We heten u van harte welkom bij de Prodentfabriek in Amersfoort. Het congres heeft beperkte beschikbaarheid en richt zich hoofdzakelijk op vervoerders en opdrachtgevers met ervaring in aanbestedingen voor doelgroepenvervoer. U kunt met maximaal twee personen per deelnemende partij deelnemen.

Het doelgroepenvervoer heeft een ambitie: zero emissie, zo snel als het kan. Géén fossiele uitstoot meer: een mooie opgave voor vervoerders en voor hun opdrachtgevers, gemeenten.
Wat is nodig om de doelstelling van duurzaam doelgroepenvervoer op korte termijn te realiseren? Welke randvoorwaarden zijn essentieel? Wie hebben we daarvoor nodig? Hoe vinden we elkaar en houden we rekening met elkaars belangen? Wat is de beste manier op doelgroepenvervoer aan te besteden? Hoe houden we het betaalbaar en maken we het toekomstbestendig?

Alleen door goede samenwerking bereiken we op langere termijn het beste resultaat. Om samen een flinke stap in de goede richting te zetten, houden vervoerders en opdrachtgevers in het doelgroepenvervoer voor het eerst gezamenlijk een congres op

27 september 2023
12.00 – 17.00 uur
Prodentfabriek in Amersfoort

Laat je verrassen en ga met elkaar in gesprek! Ontdek hoe ver anderen zijn bij verduurzamen, tegen welke belemmering ze aanlopen en krijg tips voor goede samenwerking en je eigen praktijk. Ga na afloop van het congres naar huis met goede ideeën, waarmee je vaak de volgende dag al aan de slag kunt.

Meld je aan! 
Kom woensdag 27 september naar het congres voor een onvergetelijke middag vol inspiratie. Meld je aan op de eventwebsite via deze link (max. 2 personen per organisatie).

Het congres ‘Samen op weg naar duurzaam doelgroepenvervoer’ wordt georganiseerd door het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit, VDVN, de Vereniging Doelgroepenvervoer Nederland, CROW en het ministerie van I&W.