Hét landelijke vacatureportaal voor de touringcarbranche: ‘ikwordgraagtouringcarchauffeur.nl’

Touringcarbedrijven hebben grote moeite om vacatures te vervullen. Daarom heeft Stichting FSO een nieuw, online vacatureplatform gelanceerd. Bedrijven kunnen hier gratis gebruik van maken.

Ikwordgraagtouringcarchauffeur.nl is hét landelijke vacatureportaal speciaal voor touringcarbedrijven. Doel: zoveel mogelijk vacatures binnen de touringcarbranche in beeld brengen en het werken in de sector te promoten. Iedere vacature binnen een touringcarbedrijf kan geplaatst worden, van chauffeur tot monteur, van planner tot commercieel medewerker.

Zelf plaatsen, beheren en delen
Na het aanmaken van een bedrijfsaccount kun je als ondernemer zelf vacatures plaatsen en beheren. Vacatures zijn via het platform gemakkelijk te delen op social media. ‘Ikwordgraagtouringcarchauffeur.nl’ is bovendien geschikt gemaakt voor Google4jobs, zodat ook het bereik via Google wordt vergroot.

Solliciteren is simpel
Potentiële kandidaten kunnen aan de hand van een filter doelgericht zoeken. Solliciteren gaat ook heel eenvoudig. De kandidaat solliciteert direct via een e-mailformulier, terugbelverzoek of Whatsapp bericht.