Cyberweerbaarheidsconferentie: Versterk de schakels

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat organiseert een conferentie over digitale veiligheid voor sectoren die vallen onder infrastructuur.

Het versterken van cyberweerbaarheid is een belangrijke voorwaarde om Nederland bereikbaar, leefbaar en veilig te houden. We leven immers in een digitale wereld waar de dreiging zichtbaar en onzichtbaar toeneemt. Wat is er nodig om ons land, uw sector en uw organisatie op deze digitale toekomst voor te bereiden en aan welke regels moet uw organisatie voldoen?

Naar de website

Tijdens de conferentie worden gezamenlijke uitdagingen met professionals en wissel kennis en ervaringen uitgewisseld. De organisatoren informeren u over cyberregelgeving, bevorderen dieper inzicht in opkomende cyberdreigingen en faciliteren een netwerk van professionals uit de (vitale) IenW-sectoren die zich bezighouden met cybersecurity, om samen te werken en kennis op lange termijn te blijven delen.

De conferentie is bedoeld voor cyberprofessionals uit de sectoren luchtvaart, wegvervoer, openbaar vervoer, spoorvervoer, scheepvaart, drinkwatervoorziening, chemische industrie, en afvalwater- en afvalstoffenbeheer.

Praktische informatie

03 juni - 10:00 - 03 juni - 17:00
Het Spoorwegmuseum, Maliebaanstation 16, 3581 XW Utrecht

Lid worden van KNV?

Wil je lid worden? Neem contact met ons op, dan vertellen we je precies wat je van ons kunt verwachten.

Aanmelden als lid