Congres over duurzaamheid in het doelgroepenvervoer

Op 9 oktober 2024 organiseren verschillende organisaties, waaronder het Aanbestedingsinstituut (AIM) en de Vereniging Doelgroepenvervoer Nederland (VDVN), samen de tweede editie van een congres over de verduurzaming van het doelgroepenvervoer.

Het doelgroepenvervoer heeft een ambitie: zero emissie, zo snel als het kan. Géén fossiele uitstoot meer: een mooie opgave voor vervoerders en voor hun opdrachtgevers, gemeenten.

Wat is nodig om de doelstelling van duurzaam doelgroepenvervoer op korte termijn te realiseren? Welke randvoorwaarden zijn essentieel? Wie hebben we daarvoor nodig? Hoe vinden we elkaar en houden we rekening met elkaars belangen? Wat is de beste manier op doelgroepenvervoer aan te besteden? Hoe houden we het betaalbaar en maken we het toekomstbestendig?

Alleen door goede samenwerking bereiken we op langere termijn het beste resultaat. Om samen een flinke stap in de goede richting te zetten, houden vervoerders en opdrachtgevers in het doelgroepenvervoer voor het eerst gezamenlijk een congres.

Het congres wordt georganiseerd door AIM, het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit, VDVN, de Vereniging Doelgroepenvervoer Nederland, CROW en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Praktische informatie

26 mei - 00:42 - 26 mei - 00:42
Congrescentrum Eenhoorn Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort

Lid worden van KNV?

Wil je lid worden? Neem contact met ons op, dan vertellen we je precies wat je van ons kunt verwachten.

Aanmelden als lid