Lid worden van KNV Connected Mobility

KNV Connected Mobility is dé branchevereniging om binnen de verschillende mobiliteitssegmenten meer verbinding en samenwerking mogelijk te maken. Het doel: een gezond ecosysteem voor connected mobility tot stand brengen, en in stand houden.

Waarom lid worden?

Samen sterk: Samen met andere leden vorm je een sterk front om gezamenlijke belangen effectief te behartigen, om risico’s te beheersen en om innovatieve projecten te van de grond te krijgen.

Invloed op beleid: Neem actief deel aan of geef input voor gesprekken met overheidsinstanties, en beïnvloed beleidsvorming die de hele sector ten goede komt.

Netwerken: Profiteer van ons omvangrijk kennisnetwerk van toonaangevende professionals en organisaties in de mobiliteitssector.

Update: Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Nederland en de EU over alles wat raakt aan Connected Mobility.

Doe mee en vorm de toekomst

Versterk je positie in de markt door samen te werken binnen KNV Connected Mobility. Wij bieden je de middelen en het platform om actief bij te dragen aan een toekomst waarin mobiliteit niet alleen verbonden is, maar ook duurzaam en toegankelijk is voor iedereen.

Meld je vandaag nog aan en zet samen met ons de stap naar innovatieve en duurzame mobiliteitsoplossingen!

 

Contactpersoon:
secretaris Jeffrey van Gils

E-mail: j.vangils@knv.nl │ Telefoon: 06 81087265