European Mobility Expo 2024

Dit jaar vanwege de Olympische Spelen niet in Parijs, maar in Straatsburg. Van 1 tot en met 3 oktober komen bijna 250 Franse en internationale standhouders en ongeveer 11.000 deelnemers bijeen om de laatste trends in mobiliteit met elkaar te delen. De focus ligt op slimme, duurzame mobiliteit.

Naar de website

Fabrikanten, vervoerder, politici, digitale dienstverleners, e-ticketing vertegenwoordigers, overheden en startups binnen het openbaar vervoer en duurzame mobiliteit komen naar Straatsburg voor de Europese Mobility Expo. Tijdens het evenement wordt de ‘European talent in mobility’ award uitgereikt aan een jonge, innovatieve professional in duurzaam vervoer. Ook de winnaars van de Public Transport Innovation Award en Le Smart Move Challenge worden bekend gemaakt.

Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk, en haar transportnetwerk Wiener Linien zijn eregast op de EuMo 2024. Wenen is een pionier op het gebied van duurzame mobiliteit.

European Mobility Expo (EuMo Expo) wordt georganiseerd door de GIE Objectif transport public, namens de Franse vereniging van vervoersautoriteiten (GART) en de Franse Unie van openbaar vervoer en spoorwegvervoer (UTP).

Praktische informatie

01 oktober - 10:00 - 03 oktober - 15:00
Strasbourg Exhibition Centre, Avenue Herrenschmidt, 67000 Strasbourg – France

Lid worden van KNV?

Wil je lid worden? Neem contact met ons op, dan vertellen we je precies wat je van ons kunt verwachten.

Aanmelden als lid