Redenen om lid te worden

LID WORDEN VAN KONINKLIJK NEDERLANDS VERVOER ?

De economie trekt weer aan. Dat heeft een gunstig effect op het gebruik van de touringcar. Dat blijft immers de schoonste, veiligste en goedkoopste manier om te reizen. Een gezond ondernemersklimaat, gesteund door een goed georganiseerde branche, is dan van grote waarde. Sommige zaken gaan nu eenmaal niet vanzelf. Een goed moment voor touringcarbedrijven - groot en klein – om zich aan te sluiten bij de werkgeversorganisatie KNV Bus. Een organisatie met ervaring. En het vizier op de toekomst.

WAT DOEN WE VOOR U?
Bij KNV Bus staat onze DIENSTVERLENING aan u centraal. We zorgen er door middel van MANTELCONTRACTEN bijvoorbeeld voor dat u voordelige deals kunt sluiten. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringen. Verder bieden we u juridische bijstand bij arbeidsrechtelijke problemen en beantwoorden we uw vragen over de CAO. Voor uiteenlopende, maar onontbeerlijke informatie over het vak van touringcarondernemer, kunt u gebruik maken van onze online KENNISBANK. Meer weten over onze dienstverlening? Zie onze website: http://www.knv.nl/touringcar/ledenvoordeel/

COLLECTIEVE AFSPRAKEN VOOR DE BRANCHE
Een belangrijk deel van onze werkzaamheden bestaat uit het maken van collectieve afspraken voor de branche. Wij onderhouden voor u bijvoorbeeld de ALGEMENE REISVOORWAARDEN in het touringcarvervoer en de BUSCHARTER met de ANVR. Daarnaast spreken wij namens en voor  u de COLLECTIEVE ARBEIDSOVEREENKOMST (CAO) met de werknemersorganisaties af.

ONZE BIJEENKOMSTEN VOOR U
Om andere ondernemers te ontmoeten, met hen van gedachten te wisselen en te netwerken organiseert KNV Bus voor u het hele jaar door VOORLICHTINGSBIJEENKOMSTEN en REGIOVERGADERINGEN. Op de bijeenkomsten wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de branche en uw regio. Natuurlijk is er geen sprake van eenrichtingsverkeer: u kunt altijd UW MENING laten horen!

ONZE LOBBY-ACTIVITEITEN VOOR U
KNV wil een gunstig ondernemersklimaat creëren voor de touringcarsector. Onder het motto SAMEN STAAN WE STERK behartigen we daarom uw belangen in Den Haag en Brussel, bijvoorbeeld om de administratieve lastendruk te verminderen. Maar niet alleen in de regeringscentra vertegenwoordigen we u.  Ook bij plaatselijke en regionale overheden weten we de weg.

LID WORDEN?

Klikt u hier om u aan te melden

Voor meer informatie over een (buitengewoon) lidmaatschap kunt u ook contact opnemen met: l.evertsz@knv.nl