KNV Taxi Verzekeringen

KNV Zorgvergelijker
 
Collectieve ongevallenverzekering bij AON
 

 

   

KNV Zorgvergelijker 2017: Bekijk, vergelijk en bespaar, voor werkgevers en werknemers.

KNV werkt sinds kort nauw samen met assurantietussenpersoon Boval. Hierdoor kan KNV haar leden de KNV Zorgvergelijker aanbieden. Zo maken we het u gemakkelijk om eenvoudig en snel verschillende zorgverzekeringen van diverse verzekeraars te vergelijken en direct online af te sluiten. Ook uw werknemers of bij u aangesloten zzp’ers kunnen de vergelijkingswebsite gebruiken. Door te vergelijken en over te stappen kunt u soms honderden euro’s per jaar besparen. Vergelijken loont dus zeker de moeite. Lees meer....

 

 

Overeenkomst Bedrijfsschade Taxi's

KNV Taxi heeft voor haar leden een ‘Overeenkomst bedrijfsschade taxi’s’ met het Verbond van Verzekeraars afgesloten. Hierdoor is de stilstandschade, die na een ongeval kan ontstaan, gedekt door de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor motorijtuigen (WAM). Leden maken automatisch gebruik van deze regeling. Voor de inhoud van de overeenkomst, klik hier.

KNV Taxi biedt haar leden al lange tijd de mogelijkheid een collectieve ongevallenverzekering af te sluiten met flinke korting. Omdat er veel is veranderd in de bedrijfstak en de maatschappij om ons heen (en zal blijven veranderen) houden wij ook steeds de collectieve ongevallen verzekering up to date. Om zo het welzijn en de veiligheid van het personeel en ook de honderdduizenden passagiers die dagelijks vervoerd worden te waarborgen.

Wij hebben de modernste polisvoorwaarden en de scherpste tarieven voor onze leden bedongen! Met deze verzekering voldoet u prima aan de verplichtingen op dit gebied in onze CAO en u betaalt daar geen cent teveel voor. Wilt u meer weten ? Ga dan naar hier.

 

 

KNV VerzuimCare

Om u, als lid van KNV, optimaal te voorzien op het gebied van verzuimmanagement hebben wij de handen in één geslagen met Boval Assurantiën B.V., de verzekeringsspecialist op het gebied van Inkomen en Zorg. Door de samenwerking kunnen we u KNV VerzuimCare aanbieden: een totaaloplossing die bestaat uit preventie, verzekering, verzuimbegeleiding en re-integratie.

Heeft u interesse ? Klik dan hier voor meer informatie. Of stuur een emailbericht naar knvtaxi@knv.nl. We nemen dan contact met u op om geheel vrijblijvend en gratis een adviesgesprek in te plannen.

drs. L.C.H. Eckhardt
Voorzitter KNV Taxi
ir. H.J. Andela
Sectorsecretaris
KNV Taxi Organisatie »

Aankomende evenementen

12okt
Save the date: Donderdag 12 oktober 2017 - Taxi Expo 2017
Taxi Expo is hét jaarlijkse beurs-evenement voor de taxibranche. De laatste editie was op woensdag 12 en donderdag 13 oktober 2016 in Expo Houten. In 2017 komt het evenement terug als eendaagse beurs op donderdag 12 oktober, wederom te Houten. Zet deze datum alvast in uw agenda. De officiële uitnodiging en registratie volgt in 2017.