KNV Taxi Verzekeringen

KNV Zorgvergelijker
 
Collectieve ongevallenverzekering bij AON
 

Klik hier voor de Zorgverzekering 2018

KNV Zorgvergelijker 2017: Bekijk, vergelijk en bespaar, voor werkgevers en werknemers.

KNV werkt sinds kort nauw samen met assurantietussenpersoon Boval. Hierdoor kan KNV haar leden de KNV Zorgvergelijker aanbieden. Zo maken we het u gemakkelijk om eenvoudig en snel verschillende zorgverzekeringen van diverse verzekeraars te vergelijken en direct online af te sluiten. Ook uw werknemers of bij u aangesloten zzp’ers kunnen de vergelijkingswebsite gebruiken. Door te vergelijken en over te stappen kunt u soms honderden euro’s per jaar besparen. Vergelijken loont dus zeker de moeite. Lees meer....

KNV Taxi biedt haar leden al lange tijd de mogelijkheid een collectieve ongevallenverzekering af te sluiten met flinke korting. Omdat er veel is veranderd in de bedrijfstak en de maatschappij om ons heen (en zal blijven veranderen) houden wij ook steeds de collectieve ongevallen verzekering up to date. Om zo het welzijn en de veiligheid van het personeel en ook de honderdduizenden passagiers die dagelijks vervoerd worden te waarborgen.

Wij hebben de modernste polisvoorwaarden en de scherpste tarieven voor onze leden bedongen! Met deze verzekering voldoet u prima aan de verplichtingen op dit gebied in onze CAO en u betaalt daar geen cent teveel voor. Wilt u meer weten ? Ga dan naar hier.

   
Overeenkomst Bedrijfsschade Taxi's
 
KNV VerzuimCare
 

 KNV Taxi heeft voor haar leden een ‘Overeenkomst bedrijfsschade taxi’s’ met het Verbond van Verzekeraars afgesloten. Hierdoor is de stilstandschade, die na een ongeval kan ontstaan, gedekt door de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor motorijtuigen (WAM). Leden maken automatisch gebruik van deze regeling. Voor de inhoud van de overeenkomst, klik hier.

Om u, als lid van KNV, optimaal te voorzien op het gebied van verzuimmanagement hebben wij de handen in één geslagen met Boval Assurantiën B.V., de verzekeringsspecialist op het gebied van Inkomen en Zorg. Door de samenwerking kunnen we u KNV VerzuimCare aanbieden: een totaaloplossing die bestaat uit preventie, verzekering, verzuimbegeleiding en re-integratie.

Heeft u interesse ? Klik dan hier voor meer informatie. Of stuur een emailbericht naar knvtaxi@knv.nl. We nemen dan contact met u op om geheel vrijblijvend en gratis een adviesgesprek in te plannen.

 

Schadeverzekeringen via Boval

Wil je objectief verzekeringsadvies en besparen op je verzekeringspremies?
Dat kan als lid van KNV bij de verzekeringsspecialist Boval Assurantiën B.V. waarmee KNV een samenwerking heeft.

Exclusieve verzekeringsoplossingen voor de leden van KNV
Boval Assurantiën is al meer dan 50 jaar verzekeringsspecialist in diverse branches, waaronder EVO en LTO Nederland. Ook voor de leden van KNV heeft Boval speciaal ontwikkelde verzekeringsoplossingen met uitgebreide voorwaarden die naadloos aansluiten op je bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan een wagenpark- of aansprakelijkheidsverzekering.
Maatwerkverzekeringen dus exclusief voor de leden van KNV.

Je betaalt GEEN provisie !
Boval biedt al haar verzekeringen aan tegen netto premies. Dit kan je een flinke korting opleveren.
In plaats van provisie betaal je een transparante advies- en beheervergoeding, welke de adviseur vooraf met je overeenkomt. In veel gevallen levert dat een besparing op. Het voordeel is dat je echt onafhankelijk advies krijgt. Kortom, met Boval in combinatie met je KNV-lidmaatschap bespaar je (onnodige) provisie- en verzekeringskosten.

Voor meer informatie, klik hier.