KNV Taxi Energie

Als lid van de KNV Taxivereniging profiteert u van talloze voordelen. Als collectief is de vereniging in staat om goede deals te sluiten met verschillende partijen en producten in te kopen tegen gunstige voorwaarden. Maak er gebruik van!

KNV Taxi Energiecollectief

KNV Taxi Slimme Lampenwissel

   
   

De energierekening is vaak een fikse kostenpost. Prettig dus als u daar stevig het mes in kunt zetten. KNV Taxi heeft daarom een zeer aantrekkelijk collectiviteitsaanbod voor u gerealiseerd. Kies nu voor een nieuw energiecontract en uw besparingen kunnen oplopen tot wel 23% gemiddeld. Wilt u ook profiteren van dit inkoopvoordeel? Lees meer.

 

Een TL lamp wisselen en direct 50% stroom besparen. Gewoon met uw bestaande armaturen, zonder enige aanpassing.
Kort gezegd plaatst u in uw bestaande armaturen met behulp van een adapter een energiezuinige Philips T5 TL lamp. Dit is 1 geheel, dus alsof u een lamp vervangt. Binnen 10 seconden bespaart u al stroom. Een minimale investering een maximale kostenbesparing. Als lid van KNV Taxi kunt u gebruik maken van een gratis tool om te berekenen hoeveel u kunt besparen. Hoe? Lees meer.


 

 

 

drs. L.C.H. (Bertho) Eckhardt
Voorzitter KNV Taxi
ir. H.J. (Hubert) Andela
Sectorsecretaris
KNV Taxi Organisatie »

Aankomende evenementen

11okt
KNV Taxi: Taxi Expo 2018
Ook dit jaar wordt de Taxi Expo weer georganiseerd, deze keer op donderdag 11 oktober 2018. Toegang voor de taxibedrijven is gratis!

11okt
KNV Taxi: Congres Contractvervoer
Tijdens de Taxi Expo vindt de 7e editie van het Nationaal Congres Contractvervoer plaats. Taxi-aanbestedingen staan centraal bij dit congres. Diverse sprekers nemen de congresdeelnemers mee in hun oplossingen voor betere aanbestedingen in het doelgroepenvervoer. Registratie is geopend! KNV leden ontvangen een speciale korting voor het congres! Vraag ernaar via knvtaxi@knv.nl