KNV Taxi Aanmeldingsformulier

Indien u gewoon lid wilt worden van KNV Taxi en Zorgvervoer, dan verzoeken wij u onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen.

Voeg daar een kopie van uw taxivergunning, een uittreksel van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel en, indien u werknemers in dienst heeft, de 'eigen verklaring naleving CAO Taxivervoer' bij (eigen verklaring naleving CAO Taxivervoer).

Indien u buitengewoon lid wilt worden van KNV Taxi en Zorgvervoer, vul dan dit formulier in en mail deze naar knvtaxi@knv.nl.

Het secretariaat neemt na ontvangst van de stukken contact met u op om eventueel een afspraak te maken voor een nadere kennismaking of om verdere vragen te kunnen beantwoorden. Vervolgens zal uw aanmelding in de eerstvolgende bestuursvergadering worden besproken. Na deze vergadering informeren we u en wordt uw lidmaatschap definitief gemaakt.

Graag beantwoordt het secretariaat eventuele overgebleven vragen via nummer 070-349 0922 of knvtaxi@knv.nl

Aanmeldformulier

Vul hieronder uw gegevens in
waarmee taxivervoer, conform de WP2000, wordt verricht.

pdf, jpg, gif of png
pdf, jpg, gif of png
pdf, jpg, gif of png
De ondernemer stemt er mee in dat hij via het lidmaatschap van KNV Taxi ook bij de Landelijke Geschillen Commissie Taxivervoer is aangesloten.

Ik heb alles gelezen en ga akkoord met de voorwaarden


Verstuur

*) Verplichte velden

drs. L.C.H. (Berto) Eckhardt
Voorzitter KNV Taxi
ir. H.J. (Hubert) Andela
Sectorsecretaris
KNV Taxi Organisatie »

Aankomende evenementen

30mei
Jaarevent KNV Taxi -Woensdag 30 mei 2018
Woensdag 30 mei 13.30 uur ontvangst koffie, thee, lekkernijen 14.30 uur - 17.00 uur 17.000 uur einde met hapje & drankje Hoofdkantoor Mercedes-Benz, Utrecht

Nederlands Vervoer - Maart 2018

Nederlands Vervoer - Maart 2018 Op de voorpagina: 'Vrouwen aan het stuur'. v.l.n.r. Alexandra van Huffelen (directeur GVB), Joke Brouwer (directeur Brouwer Tour en Taxi), staatssecretaris Stientje van Veldhoven (ministerie Infrastructuur en Waterstaat), Karin Haaksman (hoofd P.A. Strukton) en Diana van Hese (directeur Transvision).


Meer Nederlands Vervoer