KNV Taxi Aanmeldingsformulier

Indien u gewoon lid wilt worden van KNV Taxi en Zorgvervoer, dan verzoeken wij u onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen.

Voeg daar een kopie van uw taxivergunning, een uittreksel van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel en, indien u werknemers in dienst heeft, de 'eigen verklaring naleving CAO Taxivervoer' bij (eigen verklaring naleving CAO Taxivervoer).

Indien u buitengewoon lid wilt worden van KNV Taxi en Zorgvervoer, vul dan dit formulier in en mail deze naar knvtaxi@knv.nl.

Het secretariaat neemt na ontvangst van de stukken contact met u op om eventueel een afspraak te maken voor een nadere kennismaking of om verdere vragen te kunnen beantwoorden. Vervolgens zal uw aanmelding in de eerstvolgende bestuursvergadering worden besproken. Na deze vergadering informeren we u en wordt uw lidmaatschap definitief gemaakt.

Graag beantwoordt het secretariaat eventuele overgebleven vragen via nummer 070-349 0922 of knvtaxi@knv.nl

Aanmeldformulier

Vul hieronder uw gegevens in
waarmee taxivervoer, conform de WP2000, wordt verricht.

pdf, jpg, gif of png
pdf, jpg, gif of png
pdf, jpg, gif of png
De ondernemer stemt er mee in dat hij via het lidmaatschap van KNV Taxi ook bij de Landelijke Geschillen Commissie Taxivervoer is aangesloten.

Ik heb alles gelezen en ga akkoord met de voorwaarden


Verstuur

*) Verplichte velden

drs. L.C.H. (Bertho) Eckhardt
Voorzitter KNV Taxi
ir. H.J. (Hubert) Andela
Sectorsecretaris
KNV Taxi Organisatie »

Nederlands Vervoer - Juni 2018

Nederlands Vervoer - Juni 2018 In deze editie: 'Niet alleen Zuid-Hollandse projecten staan op het wensenlijstje'- interview met gedeputeerde Floor Vermeulen. 'Vroeg om de tafel met opdrachtgevers van doelgroepenvervoer' - Aanbestedingsinstituut Mobiliteit maakt meters. Per spoor of door de lucht? - Eurostar als alternatief voor het vliegtuig.


Meer Nederlands Vervoer