LOGO_KNV_color-padding Created with Sketch.

PTV Group nieuwste deelnemer MaaS-Lab

PTV Group verbetert mobiliteit en vervoer – door gebruik te maken van uitstekende software, gegevens en wetenschappelijke knowhow vanuit vier decennia ervaring in planning en optimalisatie van personen- en goederenverkeer. “Met deze samenwerking verheugen we ons om met de andere deelnemers van het MaaS-Lab een efficiënte, duurzame en veilige mobiliteit te realiseren.”, zegt Robin Huizenga, Business Manager PTV Group.

“We zijn er trots op PTV Group te mogen verwelkomen bij het MaaS-Lab, een KNV initiatief. PTV Group’s deelname sluit naadloos aan op de KNV-ambitie om innovatieve mobiliteitsspelers samen te brengen om tot een open MaaS-ecosysteem te komen”, zegt ook Hubert Andela, directeur KNV.

KNV brengt alle bij professioneel personenvervoer betrokken marktpartijen, waaronder MaaS-aanbieders, openbaarvervoer­bedrijven, taxibedrijven, regiecentrales, zorgvervoerbedrijven, touringcarbedrijven, lease­maatschappijen, softwarebedrijven, fabrikanten, importeurs en start-ups samen.

Om klaar te zijn voor de toekomst heeft KNV het MaaS-Lab gelanceerd: een samenwerkingsverband tussen alle partijen uit het bedrijfsleven die betrokken zijn bij MaaS. Het doel? Het samen realiseren van de juiste randvoorwaarden voor gezonde en optimale MaaS-diensten in heel Nederland.

Meer over het MaaS-Lab weten? Lees hier.


Wij werken samen met