Al het openbaar vervoer voortaan in de Malietoren

Geplaatst op 28-09-2017

De branchevereniging Openbaar Vervoer Nederland (OV-NL) is per 1 juni 2017 gehuisvest bij Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) in de Haagse Malietoren

OV-NL vertegenwoordigt alle openbaarvervoerbedrijven in Nederland. Daarmee bevindt al het beroepspersonen vervoer (OV, taxi en het besloten busvervoer) zich voortaan onder één dak. En dicht in de buurt van VNO-NCW. Een uitstekende uitgangspositie om via de mobiliteitsparagraaf in het aanstaande regeerakkoord samen aan de slag te gaan met het verduurzamen en bereikbaar houden van Nederland.
 
Foto vlnr: Mandy Smit (communicatie en PR), Arjan Vaandrager (secretaris), Pedro Peters (voorzitter), Monique Houlker (secretariaat), Roger van Boxtel (bestuurslid), Cees Anker (bestuurslid), Jaap Bierman (bestuurslid).

drs. L.C.H. Eckhardt
Voorzitter Koninklijk Nederlands Vervoer
ir. A.J. Toet
Directeur Koninklijk Nederlands Vervoer
KNV Organisatie »

Aankomende evenementen

16nov
KNV Bus Inschrijving: Algemene Ledenvergadering
Datum: donderdag 16-11-2017 Locatie: Postillion Hotel Amersfoort Adres: Strandboulevard 3 te Putten Tijd: 15.00 - 19.00 uur (inloop 14.30 uur)

21nov
Mobiliteitsalliantie Diner Pensant
Het aantreden van een nieuw kabinet en een nieuw regeerakkoord is een uitgelezen moment voor de Mobiliteitsalliantie om met politici en partners om tafel te gaan over de inrichting van de mobiliteit van de toekomst.