Al het openbaar vervoer voortaan in de Malietoren

Geplaatst op 28-09-2017

De branchevereniging Openbaar Vervoer Nederland (OV-NL) is per 1 juni 2017 gehuisvest bij Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) in de Haagse Malietoren

OV-NL vertegenwoordigt alle openbaarvervoerbedrijven in Nederland. Daarmee bevindt al het beroepspersonen vervoer (OV, taxi en het besloten busvervoer) zich voortaan onder één dak. En dicht in de buurt van VNO-NCW. Een uitstekende uitgangspositie om via de mobiliteitsparagraaf in het aanstaande regeerakkoord samen aan de slag te gaan met het verduurzamen en bereikbaar houden van Nederland.
 
Foto vlnr: Mandy Smit (communicatie en PR), Arjan Vaandrager (secretaris), Pedro Peters (voorzitter), Monique Houlker (secretariaat), Roger van Boxtel (bestuurslid), Cees Anker (bestuurslid), Jaap Bierman (bestuurslid).

drs. L.C.H. (Bertho) Eckhardt
Voorzitter Koninklijk Nederlands Vervoer
Ir. H.J. (Hubert) Andela
Directeur Koninklijk Nederlands Vervoer
KNV Organisatie »

Aankomende evenementen

06mrt
MaaS-congres
Mobility as a Service (MaaS) gaat voor een omwenteling zorgen in de verkeers- en vervoerssector. Maar wat de gevolgen precies zijn, dat is nog onduidelijk. Tijdens het eerste MaaS-congres geven tal van sprekers duidelijkheid over het concept, brengen het aandeel van betrokken partijen in kaart en zoomen in op praktische voorbeelden.