Wat wil de Mobiliteitsalliantie?

Geplaatst op 07-03-2017

De Mobiliteitsalliantie is een brede coalitie van partijen uit de Nederlandse autowereld, de tweewielerbranche, het wegtransport en het openbaar vervoer. De aangesloten partijen willen de belangen van de reizigers en die van het goederentransport behartigen en daarbij gebruik maken van het enorme potentieel dat we in Nederland tot onze beschikking hebben. Nooit eerder sloegen zoveel sectorpartijen de handen ineen.  

Mobiliteit is de bloedsomloop van een samenleving. Maar bereikbaarheid en leefbaarheid staan steeds meer onder druk. Files nemen toe, het OV-netwerk raakt overbelast, of schiet in sommige gebieden juist tekort. Vervoer is verantwoordelijk voor eenderde van de CO2-uitstoot: de noodzaak om snel ingrijpende maatregelen te nemen ten bate van het milieu neemt met de dag toe.

Wat de Mobiliteitsalliantie betreft kan en moet het slimmer, flexibeler, groener en veiliger. Nieuwsgierig? Lees alle plannen op de website: www.mobiliteitsalliantie.nl.

drs. L.C.H. (Bertho) Eckhardt
Voorzitter Koninklijk Nederlands Vervoer
Ir. H.J. (Hubert) Andela
Directeur Koninklijk Nederlands Vervoer
KNV Organisatie »

Aankomende evenementen

12jun
Transports Publics 2018
Transports Publics 2018 de grootste Europese mobiliteitsbeurs van 12 t/m 14 juni 2018 in Paris Porte de Versailles (Frankrijk) Voor beursinformatie en de aanvraag van toegangsbadges: www.transportspublics-expo.com Informatie in Nederland: Promosalons Nederland, tel. 020-4620020, e-mail: info@promosalons.nl