Nieuwjaarsreceptie 2016 KNV

Geplaatst op 19-01-2016

Vorige week vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Koninklijk Nederlands Vervoer plaats. Het was goed om te constateren dat steeds meer touringcarondernemers de weg naar Den Haag weten te vinden voor deze netwerkbijeenkomst. De nieuwe staatssecretaris mevrouw Dijksma was ook aanwezig en onderkende tijdens haar toespraak de milieuvriendelijkheid van de bij KNV aangesloten branches. Ze prees in het bijzonder de touringcar voor diens groene prestaties. “Touringcars zijn van groot belang voor het toerisme, de economie én het milieu. Eén touringcar bespaart de uitstoot van 30 personenauto’s.” Om de doelstellingen van het klimaatakkoord waar te maken, zouden groene vervoerswijzen volgens Dijksma een nadrukkelijker rol in de mobiliteit moeten vervullen.
A.J.J. (Tonnie) Hodes
Voorzitter KNV Bus
Mr. C. (Carlo) Cahn
Secretaris KNV Bus
KNV Bus organisatie »

Aankomende evenementen

11okt
KNV Taxi: Taxi Expo 2018
Ook dit jaar wordt de Taxi Expo weer georganiseerd, deze keer op donderdag 11 oktober 2018. Toegang voor de taxibedrijven is gratis!

11okt
KNV Taxi: Congres Contractvervoer
Tijdens de Taxi Expo vindt de 7e editie van het Nationaal Congres Contractvervoer plaats. Taxi-aanbestedingen staan centraal bij dit congres. Diverse sprekers nemen de congresdeelnemers mee in hun oplossingen voor betere aanbestedingen in het doelgroepenvervoer. Registratie is geopend! KNV leden ontvangen een speciale korting voor het congres! Vraag ernaar via knvtaxi@knv.nl