LOGO_KNV_color-padding Created with Sketch.

Mobiliteitsplatform Karhoo treedt toe tot KNV

Read this text in English

Internationaal mobiliteitsplatform Karhoo heeft zich aangesloten bij ondernemersfederatie Koninklijk Nederlands Vervoer.
Karhoo bundelt via een open mobiliteitsplatform vraag en aanbod van onder andere taxi’s, en biedt deze aan gebruikers aan via laagdrempelige technologie. Karhoo kiest er expliciet voor om alleen samen te werken met erkende taxibedrijven die goed verzekerd en gecertificeerd zijn.

KNV directeur Hubert Andela is blij met de toetreding van Karhoo: “De bedrijfsactiviteiten van Karhoo sluiten naadloos aan op die van de leden van KNV. We willen innovatieve mobiliteitsspelers graag bijeenbrengen”.
Ondernemersorganisatie KNV brengt in Nederland alle bij het professioneel personenvervoer betrokken marktpartijen bijeen, waaronder MaaS-aanbieders, openbaarvervoer­bedrijven, taxibedrijven, regiecentrales, zorgvervoerbedrijven, touringcarbedrijven, lease­maatschappijen, fabrikanten, en start-ups.

KNV MaaS-Lab

KNV is initiatiefnemer van het MaaS-Lab, een samenwerkingsverband van partijen uit het bedrijfsleven. Doel van het MaaS-Lab is om gezamenlijk de juiste randvoorwaarden voor gezonde en optimale MaaS-diensten in Nederland vast te stellen.

Over Karhoo

Karhoo, onderdeel van Groupe Renault, heeft naast een hoofdkantoor in Engeland vestigingen in New York, Singapore en Los Angeles, en manifesteert zich als business-to-business marktplaats voor mobiliteit. Hun wereldwijde netwerk telt inmiddels 1,8 miljoen voertuigen.

Henry Houyvet, International Key Accountmanager Karhoo: “We verheugen ons op een intensieve samenwerking met de andere leden van Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV). Read the text in English. We vinden elkaar in ons gezamenlijke streven om een gezond en zo efficiënt mogelijk mobiliteitsecosysteem te bouwen.”

In april won Karhoo de door de Europese commissie ondersteunde European Startup Prize voor mobiliteit. De platformontwikkelaar breidt momenteel zijn mobiliteitsnetwerk in meerdere landen uit. Karhoo ontwikkelde voor Frankrijk recentelijk samen met de Franse spoorwegen (SNCF) een platform dat het boeken van taxi’s aan treinreizen koppelt.

English Text


Wij werken samen met