LOGO_KNV_color-padding Created with Sketch.

Digitaal Kenniscafé MaaS en gedragsverandering op 24 juni

KNV, CROW, en het ministerie van IenW organiseren in 2020 drie kenniscafés over Mobility as a Service (MaaS). De eerste digitale bijeenkomst op woensdag 24 juni, georganiseerd door CROW, gaat in op de gevolgen van de coronacrisis voor MaaS en gedragsverandering. De inhoudelijk inbreng komt van Goudappel Coffeng, Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) en een mobiliteitsaanbieder.

MaaS en gedragsverandering

Woensdag 24 juni 2020

Online bijeenkomst

Aanvang 14.00 uur

Programma

14:00    Welkom en toelichting op het programma

14:05    Wat zijn de lessen uit het verleden ten aanzien van mobiliteit en gedrag en wat betekent dit voor MaaS en gedragsbeïnvloeding? – Matthijs Dicke (Goudappel Coffeng)

14:45    Disruptie door corona; veranderingen in reisgedrag, wat kunnen we hiervan leren en hoe zou MaaS kunnen helpen? – Marije Hamersma (KiM) en Menno van der Linden (IenW)

15:10    Pauze

15:15    Hoe verleid je reizigers tot MaaS? Ervaringen en toekomstperspectief vanuit de markt – Giancarlo Scaramelli (Transdev) en Meerten van Hooijdonk (ALD Automotive)

15:55    Afsluiting en verwijzing naar het volgende Kenniscafé: MaaS en deelmobiliteit

Inschrijven

MaaS en deelmobiliteit op dinsdag 8 september

Het tweede digitale MaaS kenniscafé, georganiseerd door KNV, gaat over het bieden van kaders voor aanbieders van deelmobiliteit, over uitgangspunten voor beleid en over goede voorbeelden van beleid.

Zeven nationale MaaS-pilots in november

De laatste bijeenkomst wordt georganiseerd door het ministerie van IenW en gaat in op de zeven nationale MaaS-pilots. Welke lessen zijn er al te trekken, hoe worden de MaaS-apps gebruikt?

 

 


Wij werken samen met