LOGO_KNV_color-padding Created with Sketch.

Uitgesteld: MaaS kenniscafé over deelmobiliteit op 8 april

KNV, CROW, Connekt en het ministerie van IenW organiseren in 2020 vier kenniscafés over Mobility as a Service (MaaS). De eerste bijeenkomst op woensdag 8 april in Bunnik is opgezet door KNV. Het thema van die middag is MaaS en deelmobiliteit. Centraal staan de aanbieders van deelmobiliteit en de gemeentelijke overheden. Wat heb je als aanbieder nodig, wat zijn de uitgangspunten voor beleid en de ervaringen van de gemeenten?

MaaS en deelmobiliteit

Woensdag 8 april 2020

Locatie: BOVAG te Bunnik

 

Het MaaS Kenniscafé op 8 april a.s. wordt verplaatst naar een later tijdstip vanwege de huidige situatie rondom het Coronavirus. Zodra er een nieuwe datum bekend is, wordt dit bericht geüpdatet.

Programma

Zowel aanbieders van deelmobiliteit als gemeenten komen aan bod en zullen met elkaar in debat gaan. Zodra het programma definitief is, wordt het gepubliceerd op deze pagina. Aanmelden kan al via deze link.

Voor meer informatie, neem contact op met Sonila Metushi.

MaaS en gedragsverandering in mei/juni

Het tweede MaaS kenniscafé, georganiseerd door CROW, gaat over MaaS als middel voor gedragsverandering. Aan de orde komen beschikbare instrumenten (fiscaal, parkeertarieven), specifieke doelgroepen, wel of niet opvolgen van reisadviezen, gebruikerservaring en digitale dienstverlening.

MaaS en governance in september

Het derde kenniscafé, dat Connekt op zich neemt, heeft als onderwerp ‘governance’. Wie is de eigenaar in de fysieke en digitale ruimte? Wie krijgt er toegang tot die ruimte, wie bepaalt dit, onder welke voorwaarden?

De zeven pilots met MaaS in november

De laatste bijeenkomst wordt georganiseerd door het ministerie van IenW en gaat over de zeven MaaS-pilots in het land. Welke lessen zijn er al te trekken, hoe gaat het met de opschaling?


Wij werken samen met