LOGO_KNV_color-padding Created with Sketch.

KNV MaaS-Lab kennispartner van het Mobiliteitstransitie Congres 2022

Ruimtelijke ordening en mobiliteit zijn niet los van elkaar te zien. Omdat er een enorme bouwopgave ligt voor de komende jaren moet er op tijd worden nagedacht over mobiliteitsoplossingen. Dat kan niet langer op de oude, vertrouwde manier. Het Congres Mobiliteitstransitie in Madurodam in Den Haag staat op dinsdag 31 mei in het teken van de vraag hoe we de grote mobiliteitsopgave gezamenlijk moeten gaan uitwerken en uitvoeren. KNV MaaS-Lab is bij het Mobiliteitstransitie-congres betrokken als kennispartner.

Welke slimme keuzes passen bij de huidige vraagstukken op het gebied van klimaat, leefbaarheid en bereikbaarheid? En wie durft de risico’s te nemen om de mobiliteitstransitie écht in gang te zetten?

Tijdens het einddebat van het congres vertelt Bertho Eckhardt, voorzitter van het MaaS-Lab en van KNV, waarom het noodzakelijk is dat overheden samen met marktpartijen de schouders eronder zetten om de mobiliteitstransitie écht in gang te zetten. Ook legt hij uit waarom MaaS de aanjager van de mobiliteitstransitie is.
Bekijk het programma.

Korting voor KNV leden en relaties
Als kennispartner van het Mobiliteitstransitie Congres krijgen KNV leden en relaties een korting van €100 bij de registratie door de code CMT22KNV100 te gebruiken.


Meer hierover

Wij werken samen met