LOGO_KNV_color-padding Created with Sketch.

Vacature Adviseur Zorgvervoer (0,6 – 1 fte)

Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) is de federatie van ondernemersverenigingen in het personenvervoer. De circa 500 leden bieden hun reizigersdiensten aan met touringcars, zorgvervoerbussen, taxi’s en treinen, trams, metro en OV-bussen. Zij doen dit met ongeveer 70.000 werknemers, 5.000 zelfstandige rijders en meer dan 30.000 voertuigen.

KNV houdt kantoor bij VNO-NCW, vlakbij het Centraal Station in Den Haag. Daar werken we met zeventien professionals voor tien verenigingen en stichtingen in het personenvervoer. Door uitbreiding van het werk voor de leden in het zorgvervoer heeft KNV een vacature voor een

Adviseur Zorgvervoer (0,6 – 1 fte)

De functie
Het zorgvervoer, dat uitgevoerd wordt in opdracht van gemeenten, zorginstellingen, zorgverzekeraars en het ministerie van VWS, is geraakt door de coronacrisis. Dit betekent voor KNV extra overleg met het ministerie van VWS, de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), Zorgverzekeraars Nederland, Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland en de koepels van scholen in het bijzonder onderwijs. Om het vervoer voor kwetsbare mensen nog beter te kunnen ondersteunen, wil KNV deze contacten ook ná de crisisperiode intensief onderhouden.

De beleidsadviseur Zorgvervoer gaat KNV bij deze stakeholders vertegenwoordigen. Voor het bepalen van standpunten die moeten worden ingenomen, onderhoudt zij of hij nauw contact met (werkgroepen van) zorgvervoerders en het bestuur van de vereniging KNV Zorgvervoer en Taxi.

De kandidaat

  • Je voltooide een academische studie en hebt genoeg werkervaring om zelfstandig te kunnen werken.
  • Je begrijpt hoe bestuur en politiek werken op landelijk, gemeentelijk en provinciaal niveau, maar je snapt even goed waar een ondernemer mee te maken heeft en spreekt ook díe taal.
  • Je bent analytisch en denkt in mogelijkheden en oplossingen.
  • Je praat en schrijft bondig en duidelijk.
  • Je kunt weliswaar zelfstandig werken, maar begrijpt dat je als team de beste resultaten bereikt.
  • Je voelt aan wanneer je met collega’s, de leiding en het bestuur moet afstemmen over de koers die je uitzet.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar, met de nadrukkelijke bedoeling dat dit resulteert in een vast dienstverband. KNV biedt een professionele werkomgeving, veel zelfstandigheid, de mogelijkheid om parttime te werken, keuze in hoeveel je thuis en op kantoor werkt en goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie
We nodigen je van harte uit om je belangstelling voor deze functie voor 15 januari 2021 aanstaande kenbaar te maken aan Hubert Andela (directeur KNV), via m.houlker@knv.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Monique Houlker via m.houlker@knv.nl of 06-237 36 007.


Wij werken samen met