LOGO_KNV_color-padding Created with Sketch.

Een nieuwe FIAT Doblo: profiteer van de investeringsaftrek 2021

Dit is een bericht van onze premiumpartner OrangeGas

Wanneer u (nog) in 2021 investeert in bedrijfsmiddelen, dan heeft u recht op 28% kleinschaligheidsaftrek, ook wel investeringsaftrek genoemd. Een actie van OrangeGas biedt u de mogelijkheid om een nieuwe, duurzame Fiat Doblo op Bio-CNG extra voordelig aan te schaffen.

Fiat Doblo direct beschikbaar
OrangeGas heeft de laatste Fiat Doblo’s op Bio-CNG van Nederland (in de kleuren zwart en wit) direct beschikbaar. Geen wachttijd en rijklaar geleverd. Deze ‘groene’ Doblo’s zijn groots in ruimte, van alle gemakken voorzien én groots in duurzaamheid. Door de 23% korting (excl. de investeringsaftrek) nu extra aantrekkelijk geprijsd. Prijs vanaf €16.660,- (excl. btw). Leasen is uiteraard ook mogelijk. Bekijk de Fiat Doblo hier.

Investeringsaftrek 2021
Koopt u als ondernemer een bestelauto of vrachtauto, dan heeft u recht op investeringsaftrek. De hoogte van de investeringsaftrek wordt per kalenderjaar bekeken en is afhankelijk van het totaal van alle investeringen in een bedrijf in dat jaar. Omdat u een ondernemer bent die belaste prestaties voor de BTW verricht, (u brengt BTW in rekening bij uw klanten) mag u de BTW op de auto in mindering brengen. Daarnaast hoeft u ook geen BPM te betalen, omdat u een ondernemer bent en de auto tenminste 10 % zakelijk gebruikt.

Voorbeeld: De kostprijs van de auto is €16.660,- excl. btw. Wanneer u in totaal in 2021 minder dan €59.170,- investeert, heeft u recht op 28% investeringsaftrek. U krijgt voor bovengenoemde bestelauto een korting op uw winst van €16.660,- x 28% = €4.664,80,-. Over dit bedrag hoeft u dan geen belasting te betalen.

Wanneer u wilt gaan investeren in bedrijfsmiddelen neem dan eerst contact op met uw boekhouder/accountant. Zij kennen uw bedrijf als geen ander en kunnen u een advies op maat geven. (bron: Autobelastingen.nl)

Schone brandstof Bio-CNG
Bio-CNG is schone brandstof die gemaakt wordt door OrangeGas. Deze brandstof wordt geproduceerd van afval afkomstig van GFT, afvalverwerking en rioolwaterzuivering. Bij het waterzuiveringsproces blijft slib achter als restproduct, waar vervolgens biogas uit vrij komt. Dit biogas wordt opgewaardeerd en gealloceerd aan de tankstations van OrangeGas. Er zijn in totaal 180 CNG tankstations in Nederland, waarvan 86 van OrangeGas.

Over OrangeGas
OrangeGas werkt aan een toekomst met een mix aan schone brandstoffen. Met een netwerk van meer dan 220 tankstations in Europa is OrangeGas de snelst groeiende speler in de markt van duurzame mobiliteit. De schone brandstoffen zijn onder andere Bio-CNG, waterstof, HVO 100, en elektrisch.

Ja, ik wil een Fiat Doblo!
Start vandaag met schoon tanken en neem contact op via sales@orangegas.nl of bel naar 0513-436281.


Wij werken samen met