LOGO_KNV_color-padding Created with Sketch.

Dankzij schoon rijden de aanbesteding binnenhalen?

Dit is een bericht van onze premiumpartner OrangeGas

Dat kan met OrangeGas! Bent u van plan om werk te maken van vergroening? Leverancier van schone brandstoffen OrangeGas helpt u met dit proces. Samen bepalen we welke voertuigen en brandstoffen het meest geschikt zijn voor uw bedrijf.
Wat ons betreft moet groen ondernemen voor vervoerders eenvoudig, betaalbaar en praktisch haalbaar zijn. Is het voor u belangrijk dat u voor schone brandstof niet hoeft om te rijden? Ook het dichterbij halen van een tanklocatie voor schone brandstof is bespreekbaar.

OrangeGas bedient landelijk een grote verscheidenheid aan zakelijke klanten. Van taxibedrijven en het openbaar vervoer, tot grote wagenparken en het MKB, maar ook afvalinzamelaars en koeriers maken gebruik van onze diensten. Met onze ruime ervaring en kennis helpen we ook u om het maximale rendement te behalen.

Wat is OrangeGas?
De schoonste brandstof, voordelig en altijd dichtbij, dat is OrangeGas. Bij onze tankstations vind je uitsluitend schone brandstoffen: Groengas (CNG), vloeibare CO2, groene waterstof, HVO100, ED95, snelladers en binnenkort ook LBG.
De brandstoffen worden altijd duurzaam en zo lokaal mogelijk geproduceerd.

Dat schoon rijden belangrijk is, dat weten we. Maar daarbij moet het ook praktisch zijn. Door de brede mix van schone brandstoffen en een landelijk dekkend netwerk van onze Groengas tankstations is OrangeGas altijd dichtbij.

Betaalbaar
Onderaan de streep wil iedereen graag wat overhouden. Schoon rijden hoeft absoluut niet duur te zijn. Zo bespaar je met Groengas tot 40% op je brandstofkosten en is de aanschaf van een CNG-auto niet of nauwelijks duurder. Ook zijn wij de goedkoopste aanbieder van groene stroom aan snelladers.

Afspraak maken?
Neem dan contact op met Hilly Kuperus via +31 651058462 of stuur een mail naar: kuperus@orangegas.nl

www.orangegas.nl


Wij werken samen met